TulpenCompetitie

Tulpenmedaille

Juist in een tijd waarin agressie en geweld op sportvelden steeds vaker voorkomt, is aandacht voor positieve sportbeleving noodzakelijk. Stiposport is ervan overtuigd dat het aanpakken van excessen vooral effectief is als dat bij de bron plaatsvindt. Hoewel het achteraf straffen van betrokkenen soms noodzakelijk is, valt er vooral bij het coachen, begeleiden en stimuleren van sporters en sportteams een forse winst te behalen in sportief succes. Juist investeren in wat goed gaat en wat sporters goed doen, stimuleert het vertrouwen en faciliteert de ontwikkeling van ieders talenten.

BVV Barendrecht is tijdens de pilot samen met Stimulering Positieve Sportbeleving de TulpenCompetitie gestart. Deze TulpenCompetitie is een Fairplay / Sportiviteitcompetitie voor de betrokkenen en bezoekende teams van de club.

Voetbalteams, leiders en supporters worden door de desbetreffende scheidsrechters beoordeeld en kunnen daarbij sportiviteitspunten scoren door sportief gedrag en spel. BVV Barendrecht neemt zijn maatschappelijk verantwoordelijkheid serieus toont en is mede-initiatiefnemer van de TulpenCompetitie.

cropped-liesbethdesmit_1353063162_34.jpg

Advertenties